Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

5 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NİN BORCU NE KADAR?

-Beşiktaş Belediyesi’nin borcunun yüksek olduğunu söyleniyor. Bu konuda neler düşünüyorsunuz, borç sorununu nasıl çözeceksiniz?

Affan Keçeci: Evet maalesef böyle bir durum var. Ben Belediye Meclis Üyesi olarak resmi soru önergesi verdim, “Beşiktaş Belediye’sinin borcu ne kadar?” diye. Hiçbir cevap alamadım. Rivayet muhtelif, kimi 600 milyon TL diyor, kimi 700 milyon TL. Beşiktaş Belediyesi’nin bütçesinin yaklaşık 400 milyon TL olduğu düşünülürse rezalet bir durum. Ben bilgi ve liyakate çok önem veririm. Finans ve ekonomi konusunda da Türkiye’nin en önemli isimlerinden, sizin de tanıdığınız, ODTÜ’den birincilikle mezun olmuş, halen ODTÜ, Bilkent, Bilgi ve Kadir Has Üniversiteleri’nde ders veren ve yıllardır Beşiktaş’ta yaşayan Dr. Can Pamir Hocam’dan Beşiktaş Belediyesi’nin mali durumu konusunda bana yardımcı olmasını istedim. Hocam, baştan direndi, siyasete pek girmek istemedi. Ama kendisinin de 20 yılı aşkın süre Beşiktaş’ta oturan uzman bir kişi olarak elini taşın altına koyması gerektiğinde ısrarcı oldum ve sağolsun sonunda beni kırmadı, görevi kabul etti. Ekibini kurdu ve ekibiyle beraber ciddi bir çalışma içinde. Gerekli planları ve hesapları çıkardı. Kendisi de zaten 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayımız. Öncelikle gelir arttırıcı önlemler üstünde durduk ve kalem kalem gereksiz masrafları çıkartarak bunların kısılması konusunda bir planlama yaptık.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster