Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

4 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

“BEŞİKTAŞ’IN RUHUNU DA SORUNLARINI DA İYİ BİLİYORUM”

-Affan Bey hem Beşiktaş Kulübü’nde hem Beşiktaş Belediyesi’nde uzun yıllar yöneticilik yaptınız. Sizce Beşiktaş’ın neye ihtiyacı var?

Affan Keçeci: Bu konuda mütevazı olamayacağım. Yıllarca Beşiktaş’ta yaşamış, bütün çocukları Beşiktaş’ta doğmuş, Beşiktaş’ta büyümüş, Beşiktaş’ta okula gitmiş bir Beşiktaşlı olarak, Beşiktaş’ın ruhunu da sorunlarını da çok iyi biliyorum. Hatta iddia ediyorum bunları benden daha iyi bilen bir başka Belediye Başkan adayı da yok. İsteyen gelsin tartışayım. Örneğin Türkiye’nin en yaşlı nüfusunun Beşiktaş’ta oturduğunu biliyor musunuz?

-İlk defa sizden duyuyoruz.

Affan Keçeci: Evet öyle. Biz Beşiktaş’ın analizini çok iyi yaptık, ödevimizi iyi çalıştık. Yıllardır Beşiktaş’ta yaşayan birisi olarak nelerin önemli olduğunu zaten de biliyordum… Söylediğim gibi, Türkiye’nin en yaşlı nüfusu Beşiktaş’ta… Ve dolayısıyla da maalesef Beşiktaş’ta Alzehimerlı insan sayısı da çok fazla. Belediye olarak biz bu konuya el atmaya karar verdik. Alzheimer Derneği ile görüştük ve Alzheimerlılara yönelik bir Gündüz Bakım Evi kurmak için gerekli çalışmaları yaptık. Beşiktaş ilçesinde Alzheimerlıların sabah bırakılıp akşam alınabilecekleri, gün boyu gerekli bakım ve ihtiyaçlarının uzman kişilerce karşılanacağı bir merkez oluşturmak için bütün projeyi hazırladık. Bu Alzheimer Gündüz Bakım Evi çocuklarımızın bırakıldığı kreşler gibi olacak. Bu Gündüz Bakım Evi sayesinde hem Alhzeimerlıların yakınlarının günlük hayatlarını kolaylaşacak, hem de Alhzeimerlılara bilimsel bir şekilde bakılmaları sağlanacak. Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız projelerden biri bu olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster