Ana SayfaRöportajlarBeşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu---

Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu

1 / 15
Beşiktaş aşığı İYİ Parti belediye başkan adayı Affan Keçeci konuştu
18 Mart 2019 - 11:25 www.finansgundem.com

FINANSGUNDEM.COM

Affan Keçeci İYİ Parti’nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı oldu. CHP’nin kalesi olarak görülen, “ceketimi bile koysam kazanırım” dediği bir ilçede, yıllarca kamuda önemli mevkilerde yöneticilik yapmış, Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Belediye Meclisi yönetiminde görev almış duayen bir Beşiktaşlıyla, Beşiktaş’ı ve Beşiktaş Belediye Başkanlığı adaylığını konuştuk.

-Affan Bey, siz gerek Beşiktaş Kulübü camiasında, gerekse de Beşiktaş ilçesinde çok iyi tanınan birisiniz. Ama sizi tanımayanlar için sorsak, hayatınızı, kendinizi nasıl özetlersiniz? 

Affan Keçeci: (Gülümseyerek). Evet hayatım Beşiktaş’ta geçmiş olduğu için Beşiktaş’ta bayağı bir tanınıyorum. Yıllarım Beşiktaş’a hizmetle geçti. Neredeyse sokaktaki kedileri bile tanıyorum. Sağolsun Beşiktaş halkı da kendine hizmet edeni unutmuyor.

Öncelikle söylemek isterim ki ben Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı bir insanım. Bir Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı olarak bütün görevlerimde dürüstlük, adalet, laiklik ve demokrasi başta olmak üzere Atatürk ilke ve devrimlerinin hep savunucusu oldum. Bu önemli hususu söyledikten sonra kısaca hayatımı anlatayım. Bir polis memurunun dört çocuğundan biri olarak doğdum. İlk ve ortaokulu İstanbul’da okudum. Ortaokuldan sonra Polis Koleji’ni kazandım. Polis Koleji ve Polis Akademisi’nden dereceyle mezun oldum. Beşiktaş ve Kadıköy İlçe Emniyet Amirliği, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı, Mardin ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevleri de dahil olmak üzere 37 yıl kamu hizmeti yaptım.  

Sporda, özellikle futbolda da çok hizmetlerim oldu. BJK’da, efsane başkan Süleyman Seba’nın yönetiminde üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. 2006-2008 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Milli Takımlar sorumlusu olarak görev aldım. Dünya Ampute Futbol Federasyonu seçimlerinde en fazla oyu alarak yönetim kurulu üyeliğine seçilerek ülkemi temsil ettim.

-Peki Affan Bey siyasi hayatınız nasıl gelişti? Nasıl politikaya girdiniz?

Affan Keçeci: Biraz beni politikaya soktular galiba… (kahkahalar)…. Anlatayım… Emniyet Teşkilatı Teftiş Kurulu Başkanıydım, hatta valilik bekliyordum. O zaman arkadaşların ısrarı üzerine 2014 yılındaki yerel seçimlere CHP’den Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi adayı olarak girdim. Seçimler sonucunda Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri Meclis Üyelikleri’ne seçildim. Hatta seçimlerin sonucunda oluşan Beşiktaş Belediye Meclisi’nin Meclis Birinci Başkan Vekili, Beşiktaş Belediye’sine ait BELTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve BELTAŞ Vakfı Başkan Vekili oldum.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster