Ana SayfaRöportajlarBayburt’un kaderini değiştiren müze---

Bayburt’un kaderini değiştiren müze

5 / 6
Bayburt’un kaderini değiştiren müze
17 Haziran 2016 - 16:05 www.finansgundem.com

“BURADA İNSANI BİR BAŞKA SEVİYORLAR”

Bu müzeyi yaparken zaman zaman çok hayal kırıklığı yaşadığını anlatan Koçan, “Ama burada insanı bir başka seviyorlar” diyor. Bu konuya örnek olarak şunları anlatıyor:
“Müzenin bahçesine çim ekmiştim. Büyük bir merakla hemen her gün muhtarı arayıp bizim çimler çıktı mı diye soruyordum. Muhtar da ‘hayır’ diyordu. Dayanamadım bir bilet buldum akşama doğru geldim. Arabanın farlarını yakarak çimlere baktım, birde ne göreyim? Benim çim ektiğim yerlerde traktör ile gezilmiş. Çok üzüldüm ve ben bu işin içinden nasıl çıkacağım diye düşünüp durdum. Kendimi çok çaresiz hissettiğim için babamın mezarına gittim ve “baba bana hiç yardımcı olmuyorsun” diye sitem ettim. Sabah olunca akrabalarımın evine gittim. Çocuklar dayım gelmiş diye çırpındı. Elimden tutup balkona çıkardılar. Eş dost geldi kahvaltımızı ettik. Kucaklaştık. O sevgi bana o kadar iyi ve samimi geldi ki. Oradan çıkışta tekrar babamın mezarını ziyaret ettim. “Baba burada çimlerin üzerinde traktör ile geziyorlar ama bir başka seviyorlar” dedim. Ve müzenin bahçesine dönüp o gün yeniden çim ektim. Gerçekten burada insanı bir başka seviyorlar.”  


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster