Ana SayfaBankacılıkBankaların 1. çeyrek kârları iyi gelecek---

Bankaların 1. çeyrek kârları iyi gelecek

1 / 5
Bankaların 1. çeyrek kârları iyi gelecek
24 Nisan 2013 - 16:34 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul (BİST), alternatif yatırım araçları faizde düşüş sürecinin devam etmesi, altında yaşanan sert dalgalanmalar gibi faktörlerle, risk alabilen yatırımcılar açısından önemli bir piyasa. Öyle bir dönem yaşanıyor ki, faizde bile reel olarak getiri sağlamak zor. ‘Güvenli liman!’ altını söylemiyoruz bile.
Böyle bir ortamda risklerine rağmen borsa, yatırımcılar açısından izlenmesi gereken bir piyasa. Borsa İstanbul yaklaşık 40 gündür, 82.000-86.000 bandında hareket ediyor. Aşağı hareketler, özellikle endekse etkisi yüksek bankacılık hisselerine gelen alımlarla sınırlı hale geliyor. Ancak 86.000 üstü seviyelerde de satışların geldiği görülüyor.
İşte böyle bir ortamda, piyasanın yönünde belirleyici olan bankaların ilk çeyrek bilançoları gelmeye başlayacak.(Bugün Akbank ve Halkbank yılın ilk çeyrek karlarını açıkladı) Konuştuğumuz bankacılık analistlerinden aldığımız izlenim, bankaların ilk çeyrekte de güçlü bilanço performanslarını koruyacakları, iyi kârlar açıklayacakları yönünde. Biz de buradan yola çıkarak bankacılık analistlerinin ilk çeyrek kâr beklentilerini ve sektör hisselerindeki önerilerini derledik.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster