Ana SayfaRöportajlarBankacılık sektörü için çarpıcı açıklamalar---

Bankacılık sektörü için çarpıcı açıklamalar

8 / 8
Bankacılık sektörü için çarpıcı açıklamalar
06 Nisan 2015 - 10:31 www.finansgundem.com

ÇOCUKLARIMI HİÇ İHMAL ETMİYORUM

-Güçlü bir kariyere sahipsiniz? Evli, 2 çocuk annesisiniz? Yoğun iş temposunda ailenize ne kadar vakit ayırabiliyorsunuz? Çocuklar sizi özlüyor mu?

Neslihan Yaman Akan: Benim biri 12 diğeri 8 yaşında iki oğlum var. Tabi mümkün olduğunca onlarla zaman geçirmeye çalışıyorum. Ya sabah kahvaltıda ya da akşam geç de olsa onlarla muhakkak vakit geçiriyorum. Erkek çocuk oldukları için hafta sonları futbol gibi benim yer alamayacağım aktivitelerin içindeler. Burada babaları devreye giriyor.

Eğer işimden normal saatte çıkıyorsam laptopu alıp, akşam el ayak çekildikten sonra o sakinlikte çalışmayı tercih ediyorum. Veya trafiği atlattıktan sonra işten çıkıyorum. Ama çocuklarımı hiç ihmal etmiyorum onlar yattıktan sonra çalışıyorum. (FOTOĞRAFLAR/SİNAN ÖZEL)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çok bilen04 Ocak 2016 15:28

    Olumsuz yorumları silmişsiniz. Kendisi çalıştığı sigorta şirketine ne tür çok farklı bakış açısı getirmiş ki? Çok çok başarılı olmuş?????

  • Toro13 Nisan 2015 11:58

    Güzel fikir gibi ama başka sektörlerden gelen yöneticileri de gördük batırıp gittiler.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster