Ana SayfaRöportajlarBahçıvan: İstanbul’da sanayi hep var olacak---

Bahçıvan: İstanbul’da sanayi hep var olacak

2 / 5
Bahçıvan: İstanbul’da sanayi hep var olacak
14 Ocak 2015 - 12:42 www.finansgundem.com

“TÜRKİYE LİDERLİK EDECEKTİR”

Finansgundem.com: G-20 Dönem Başkanlığı’nın Türkiye’ye ne gibi katkıları olacak?

Erdal Bahçıvan: Dünyanın ekonomik anlamdaki en büyük 20 ülkesini kapsayan G-20, Türkiye açısından büyük fırsatlar barındırıyor. Türkiye üstlendiği G-20 Dönem Başkanlığı ile küresel bir güç olduğunu bir kez daha gösterirken uluslararası kararlarda belirleyici rol oynayabilecek ve etkinliğini artırabilecektir. Türkiye’nin kendisini daha iyi anlatması bakımından da önemli bir platform olan G-20 Başkanlığı özellikle gelişmekte olan ülkeler açısından da büyük önem taşıyor. Günümüzde yeni ekonomik haritalar çizilirken, bu ekonomik haritalar sadece güçlü ülkelerin menfaatini gözetmemelidir. Türkiye’nin G-20 aracılığıyla, gelişmekte olan ülkelerin menfaatlerini de gözetecek bir yaklaşımın öne çıkmasına liderlik edeceğine yürekten inanıyoruz. Ayrıca G-20’nin iş dünyası kolu olan B-20 Türkiye'nin tüm yıla yayılacak ve iş dünyasının önemli liderlerini Türkiye'ye getirecek etkinliklerinin iş dünyamıza çok şey kazandıracağına inanıyorum.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUMCU14 Ocak 2015 14:59

    sanayi istanbul un dışına taşınmalıdır, anadolu da sanayi için çok daha uyğun yerler dururken, istanbul un mevcut hali gözönünde bulundurulduğunda, iki adet daha OSB nin düşünülmesi mantıklı ve gerçekçi bir yaklaşım olmayacaktır. İstanbul un artık bu saatten sonra ancak turizm, kongre ve finans merkezi olarak görev yapması daha olumlu olacaktır.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster