Ana SayfaGündemAvustralya’daki yüzen orman görenleri şaşırtıyor! ---

Avustralya’daki yüzen orman görenleri şaşırtıyor!

1 / 4
Avustralya’daki yüzen orman görenleri şaşırtıyor!
23 Temmuz 2018 - 08:12 www.finansgundem.com

Aslında Homebush’taki bu alanın endüstriyel kimyasallardan temizlenmesi için 2008 ve 2010 yılları arasında büyük çabalar sarf edilmiş. Örneğin tersanenin yakınındaki Brickpit Ring Walk isimli endüstriyel bölge, 1911’den 1980’lere kadar tuğlaların pişirildiği bir yerken, şimdilerde özenle korunan doğal bir habitat olarak tanımlanıyor. Bu yüzen orman, Ayrfield’in içinde büyüyüp geliştikçe, doğanın gücünü görmek isteyen meraklılar için ilgi çekici bir yer olarak dilden dile yayılıyor. Burası körfezin endüstriyel geçmişinin bu garip güzel kalıntısının gizemli manzarasını yakalamak isteyen fotoğrafçılar için artık popüler bir yer haline geliyor.

Yüzen Orman olarak da anılan güzel gösteri, bir çeşit gemi mezarlığı haline gelen bölgeye biraz olsun hayat katıyor. Mangrov ağaçlarıyla yeşeren ve zenginleşen gemi, görkemli varlığı sayesinde ziyaretçileri çekmeye devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster