Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoringin avantajları neler?---

Faktoringin avantajları neler?

7 / 12
Faktoringin avantajları neler?
29 Mart 2016 - 10:03 www.finansgundem.com

50 ÜLKEDE HİZMET VERİYOR

Yapı Kredi Faktoring'in 2016 yılındaki ana hedefi müşteri tabanım daha da geniş­letmek. Bu nedenle müşterilerine çok sayı­da ürün ile hizmet sundukları bilgisi veren Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Coş­kun Bulak, sundukları hizmet ve ürünleri şöyle özetliyor:

"Teminatsız ihracat satışları nedeniyle mevcut müşterilerinde büyüyemeyen ihracat­çılarla, teminat vermeyen yeni alıcılarla çalış­makta tereddüt edenlere ihracat faktoringi önemli bir çözüm ortağı oluyor. Bu ürünü­müzde müşterilerin talepleri doğrultusunda fi­nansman ve faktoring garantisi sağlıyoruz. Bu yıl en yoğun çalıştığımız ülkelerin gelişmiş Av­rupa ülkeleri ile ABD olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye'nin ihracatının da yoğun olduğu bu ülkele­re müşterilerimizin talepleri doğrultusunda işlem yapmakla bir­likte dünya genelinde yaklaşık 50 ülkeye ihracat faktoring hizme­ti sunuyoruz."

Yapı Kredi Faktoring, müşterilerine ayrıca yurtdışı tahsilat hiz­meti de sunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster