Ana SayfaBankacılıkAlman devi için son şans---

Alman devi için son şans

1 / 6
Alman devi için son şans
01 Ağustos 2019 - 13:58 www.finansgundem.com

Skandallar, yanlış kararlar ve ödediği büyük cezalar sonucunda yaşam savaşı veren Deutsche Bank radikal kararlar alıyor.

Küresel Anansın başrol oyuncularından biri olan Deutsche Bank yaşam savaşı veriyor. Yaklaşık 10 yıldır devam eden buhranlı dönemlerin sonunda çeşitli skandallar ve yanlış kararlar ile kritik bir noktaya gelen Deutsche Bank, düşüş sürecini tersine çevirmek için son şansını kullanarak radikal kararlar aldı. Deutsche Bank üç yıl içinde işgücünün beşte birine denk gelen 18 bin kişiyi işten çıkaracak ve yılın ikinci çeyreğinde 2,8 milyar euro zarar etmesine neden olduğu hisse senedi işlemleri işinden çekilecek. Banka Londra ve New York’taki yatırım bankacılığı bürolarını kapatacak, her türlü hisse senedi alım satımına son verecek, sabit getirdi yatırım işlemlerindeki faaliyetlerini sınırlayacak. Yatırım bankacılığı alanında finans sağlama, danışmanlık, sabit getirdi ve döviz işlemleri konularında faaliyetlerini sürdürecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster