Ana SayfaRöportajlar360 bin kişinin hayatına dokundu---

360 bin kişinin hayatına dokundu

1 / 4
360 bin kişinin hayatına dokundu
04 Mart 2013 - 17:28 www.finansgundem.com

Sabancı Vakfı’nın ne yaptığını bir cümleyle anlatacak olsak en uygunu, “Fırsat eşitliği sağlamak” olur herhalde. Kadınlar için, gençler için, engelliler için...
2007 yılından bu yana toplam 62 projeye 6 milyon lira hibe ederek 360 bin kişinin hayatına dokunan Sabancı Vakfı, bu projelerin 17’sinde tercihini engellilerden yana yaptı. Milliyet’ten Songül Hatısaru’ya konuşan, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dilek Sabancı engelliler için yürüttüğü projeleri konuştu.
Sabancı Vakfı kurulduğundan bu yana engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak projelere imza attı. Bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Vakıf, “Toplumsal Gelişme Hibe Programı” kapsamında, kadınlar, gençler ve engellilere eşit fırsatların yaratılmasını ve topluma aktif katılımlarını destekliyor. Bu kapsamda, “engelli” yaklaşımını kadın ve genç çalışmalarına da entegre ederek, engellilerin topluma daha fazla katılıp, eşit fırsatlardan daha fazla faydalanmalarını amaçlayan sivil toplum kuruluşlarının projelerine destek veriyor.
Sabancı Vakfı desteklediği engelli yaklaşımına sahip 17 proje ile engellilerin topluma daha fazla katılıp, eşit fırsatlardan daha fazla faydalanmalarını amaçlıyor. Vakıf toplumsal gelişmeye katkıda bulunanların öykülerini görünür kılarak kamuoyunda farkındalık uyandırmak amacıyla “Fark Yaratanlar” programını hayata geçirdi. Bugüne kadar 16 engelli projesi Fark Yaratan olarak seçildi.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster