Foto GaleriGündemYurt dışında 2. tur seçim heyecanı başladı

Yurt dışında 2. tur seçim heyecanı başladı

2 / 14 Yurt dışında 2. tur seçim heyecanı başladı
20 Mayıs 2023 - 09:47

Azerbaycan

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu için Avustralya, Japonya, Çin ve Azerbaycan`da oy verme işlemi başladı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı20 Mayıs 2023 16:17

    chp 2 rauntta tuş olacagını tahmin ediyorum keşke 2 nci rauntta çıkmasa çekilse idi chp için iyi olurdu.

  • seçmen20 Mayıs 2023 10:21

    Kılıçdaroğlu çok dürüst ve iyiniyetli biri herkezi de kendi gibi sanıyor. Ona en büyük kazığı atan yakın çveresi ve oyları binde bir bile etmeyen ilk etapta kendini satacak Gelecek , Deva gibi AKP uzantısı partileri CHP kontejanından meclise taşımasıdır. Siyasetin 21 yıldır daha Sİ sini bile öğrenememiş. Bak bu partiler milletvekillerini CHP sırtından aldılar ve cumhurbaşkanlığı seçiminde hemen kendisini yalnız bıraktılar ve hatta cumhur ittifakına şimdiden göz kırpmaya başladılar. Kısa ve öz Kılıçdaroğlunun siyaset bilmezliği hem kendi partisini hem de Türkiyeyi böyle ucube sistemlere ve partilere muhtaç bırakıyor. Derhal siyaseti bırakmalıdır.

  • baran20 Mayıs 2023 13:49

    Din Afyondur!  ypg bize mi saldıracak!  Fetoş ve pkk lı ve şu anda hapiste olanları af vaad edip görevlerine ayade edecekmiş (kaldıkları yerden devam etsinler diye )  Sen gibi karaktersizlere öyle gerekir ama bize gerekmez!  Al adamını ne cehenneme giersen git.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster