Foto GaleriMagazinYSK’nın İstanbul kararına ünlüler ne dedi

YSK’nın İstanbul kararına ünlüler ne dedi

5 / 14 YSK’nın İstanbul kararına ünlüler ne dedi
07 Mayıs 2019 - 09:24

KAAN SEKBAN: DEMOKRASİ KOLAY KAZANILMADI, KOLAY KAYBEDİLMEYECEK

Komedyen Kaan Sekban, İstanbul seçim iptal kararına sosyal medyadan paylaştığı videoyla tepki gösterdi. Sekban umutsuzluğa kapılmayın mesajı verirken, herkesi 23 Haziran’da sandık başına çağırdı.

“Aynı zarfta oy vermemize rağmen ilçe belediye seçimleriyle ilgili bir iptal kararı almadı. İnanın toplumun her kesiminden insanın vicdanını yaralayan bir karar oldu. Sadece aşırı partizan, aşırı fanatik bazı kesimler bundan mutlu olmuştur. Ama iktidar partisindeki birçok aklı selim insanda bu karardan inanın hiç mutlu değil. Çünkü bu karar gerçekten de demokrasiye kara leke olarak geçecek bir karar. Sandığın iradesini yok sayan bir karar. Ama lütfen umutsuzluğa kapılmayalım, boykot çığırtkanlığı yapmayalım. Bu seçim 10 kere de yapılsa 10 kere gidip kazanmak boynumuzun borcudur. Umutsuzluğa kapıldığınızda Mustafa Kemal Atatürk’ü düşünün. Eğer o da umutsuzluğa kapılsaydı bu Cumhuriyet kurulmazdı. Demokrasi kolay kazanılmadı, kolay kaybedilmeyecek. 23 Haziran’da herkes sandık başına.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster