Foto GaleriMagazinYılın düğünü öncesi şok eden detay: Damada evlilik sözleşmesi imzalattı!

Yılın düğünü öncesi şok eden detay: Damada evlilik sözleşmesi imzalattı!

5 / 10 Yılın düğünü öncesi şok eden detay: Damada evlilik sözleşmesi imzalattı!
04 Nisan 2022 - 12:20

İKİ GELİNLİK HAZIRLANDI

En çok Son Hava Bükücü adlı filmde canlandırdığı Katara karakteriyle hafızalarda yer eden Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giyecek. Bu gelinlikler de iddia edildiği gibi moda tasarımcısı olan Victoria Beckham'ın değil moda devi Valentino'nun imzasını taşıyacak. Gelin Nicola Anne Peltz'in, hazırlıklar sırasında kendi tasarımcısıyla birlikte gelinlik provaları için sık sık Roma'ya gittiği belirtiliyor. Sevgilisine "evet" derken giyeceği gelinliği hazırlayan Valentino tasarımcılarıyla buluşup o özel günde giyeceği en özel elbise üzerinde çalışıyor. Bu konuda kendisine kayınvalidesi Victoria Beckham'ın da yardımcı olduğu belirtiliyor.

Nicola Anne Pelz ile Brooklyn Beckham, 2020 yılında nişanlandı. Nişan haberi pandemi koşullarında, sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Peltz, nişan pozu için kayınvalidesi Victoria Beckham'ın tasarladığı sarı bir elbise giydi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster