Foto GaleriYaşamVücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu

1 / 10 Vücudunuzu gençleştirmenin 9 yolu
31 Mart 2019 - 09:00

Detoks son zamanlarda oldukça popüler bir terim haline geldi. Tipik olarak, belirli bir diyetin yapılmasını veya vücudunuzu toksinlerden arındırdığını iddia eden özel ürünlerin kullanılması, böylece sağlığın iyileştirilmesi ve kilo kaybının hızlanması anlamına gelir. Neyse ki, vücudunuz toksinleri yok etmek için iyi donanımlıdır ve bunu yapmak için özel diyetler veya pahalı takviyeler gerektirmez.

Detoks diyetlerinin toksinleri vücudunuzdan attığı, sağlığı iyileştirdiği ve kilo kaybını hızlandırdığı söylenir. Genellikle laksatiflerin, diüretiklerin, vitaminlerin, minerallerin, çayların ve detokslama özelliklerine sahip olduğu düşünülen diğer yiyeceklerin kombinasyonundan oluşur. Detoks diyetleri bağlamında "toksin” terimi zayıf bir şekilde tanımlanmıştır. Tipik olarak toksinler; sentetik kimyasallar, ağır metaller ve işlenmiş gıdaları içerir, bunlar sağlığı olumsuz yönde etkiler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster