Foto GaleriGündemUzmanları yanıtladı: İşte Omikron olanların en çok sorduğu sorular!

Uzmanları yanıtladı: İşte Omikron olanların en çok sorduğu sorular!

4 / 13 Uzmanları yanıtladı: İşte Omikron olanların en çok sorduğu sorular!
19 Ocak 2022 - 15:11

SEMPTOMLARIM NE KADAR SÜRECEK?

İFTİHAR KÖKSAL: Belirtiler, aşılı genç yaş grubunda soğuk algınlığı belirtileri şeklinde olabilir, ya da hiç belirti vermeyebilir. Belirtiler bu grupta genellikle 7 gün içinde kaybolur. Ancak aşısızlarda ve risk gruplarında yüksek ateş, öksürük, nefes darlığı, kas ağrısı ve halsizlik gibi belirtiler eklenebilir. Bu belirtiler hastaneye yatışı gerektirecek kadar ciddi olabilir.

ALPER ŞENER: Omikronda süre çok kısa aslında. 3-5 gün civarında, hatta 3 doz aşılılarda 3 gün altında süren kişiler bile var. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) aşılı/ aşısız, ya da hatırlatma dozlarını yaptırmış olsun ya da olmasın herkes için karantina süresini 5 gün olarak belirledi. DC “Beş gün sonra herhangi bir semptomunuz yoksa izolasyondan çıkabilirsiniz, ancak beş gün daha başkalarının yanında maske takmalısınız. Ateşin varsa evde kalmaya devam etmelisin.” diyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster