Foto GaleriGündemÜlkeler, aşılamanın artması için bunları yapıyor

Ülkeler, aşılamanın artması için bunları yapıyor

1 / 10 Ülkeler, aşılamanın artması için bunları yapıyor
10 Ağustos 2021 - 14:18

Vatandaşlarını aşılanmaya ikna etmeye çalışan hükümetler yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Korona virüsün daha hızlı yayılan ve daha tehlikeli olarak sınıflandırılan Delta varyantı nedeniyle pek çok ülkede azalan vakalarda yeniden artış kaydediliyor. Uzayan kapanma süreçlerindeki kısıtlama ve tedbirlerin oluşturduğu bıkkınlık ve yorgunluk, aşı olanlara bile virüs bulaşması gibi birtakım gelişmeler endişeleri de şüpheyi de artırıyor. Pandemiyle mücadelede aşılamaya hız veren hükümet ve yerel yönetimler, henüz aşı olmamış vatandaşları ikna edebilmek için birbirinden yaratıcı yollara başvuruyor.

Almanya

Almanya'da Berlin ve Solingen kentlerinde örneğin önümüzdeki hafta sonunda "Aşılamanın uzun gecesi" eğlenceleri düzenleniyor. Özel bir kulüp atmosferinde, alkolsüz kokteyllerin de dağıtıldığı, star Dj'li bu eğlencelerle insanlara aşı olma, kolektif eğlence havasında özel ve çekici hale getirilmeye çalışılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster