Foto GaleriEkonomiTürkiye'nin altın rezervi ne kadar?

Türkiye'nin altın rezervi ne kadar?

1 / 49 Türkiye'nin altın rezervi ne kadar?
02 Eylül 2019 - 17:40

Dünya ekonomi tarihinde altın çok önemli bir aktöre sahip. Binlerce yıldır insan hayatından olan altın birçok ülkeye zenginlik anlamında katkı sağladı.

Türkiye de altın rezervi en fazla olan ülkelerden biri olarak biliniyor. Dünyadaki en güçlü ekonomiye sahip ülkeler de altın rezervi anlamında çok güçlü.

Son dönemde üst üste tarihi rekorlar kıran altına ilgi giderek devam ediyor. Dünyada altın rezervleri ne durumda? Hangi ne kadar altına rezervine sahip? İşte dünyada altın rezervlerine sahip olan ülkeler. Türkiye listede yer alan devleri geride bıraktı...

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader03 Eylül 2019 01:09

    devletin son yillarda bu konuda yaptigi ataklari taktirle karsiliyorum. bu sayiya yastik altindaki bilezikler dahil degil buarada. onlarin sayisi bilinmiyor. birde futursuzca verilen imar arazilerinin uzerine yukselen gokdelenlerin temelinden cikanlar var tabi. bu sehir efsanesi ama akla yatkinda gelmiyor degil.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster