Foto GaleriGündemİş dünyasından Demirören ailesine taziye mesajı

İş dünyasından Demirören ailesine taziye mesajı

11 / 13 İş dünyasından Demirören ailesine taziye mesajı
08 Haziran 2018 - 13:27

ABDULLAH KİĞILI:

Hepimizin saygı ve sevgi içinde olduğumuz büyüğümüzdü. Etrafımızdaki bütün insanlara tecrübesini anlatır, yol gösterirdi. Bundan da çoğu zaman yararlandığımızı biliyorum. Çok değerli bir iş adamını kaybetti Türkiye. Mekanı cennet olsun, ailesine baş sağlığı diliyorum. 

Değerli bir insandı, bir büyüğümüzdü. Hem spor hem de iş dünyası çok değerli bir insanı kaybetti. Çok üzgünüz. İnşallah evlatları bu büyük ismi devam ettirirler. 

Kendisi Beşiktaşlıydı. Hem futbolcu hem yöneticiydi. Bize her zaman abi, büyük, baba olarak yol göstericiydi. Bana inanılmaz derece yol gösteren bir duayen olarak kendisinden çok destek aldık. Çok değerli bir kişilikti. Vakti saati gelince maalesef, inşallah çok ıstırap çekmeden vefat etmiştir. Aileye tekrardan baş sağlığı diliyorum.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kağan ALTINOK08 Haziran 2018 17:20

    Kendisini taktir ettiğimiz iş adamı hayırsever büyüğümüz ERDOĞAN DEMİRÖREN' e Allah'tan rahmet diler geride kalanlara uzun ömürler vermesini temenni ederiz.BEYCELİ LTD. ŞTİ. Orhaneli/ BURSA OĞUZ ALTINOKKAĞAN ALTINOK

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster