Foto GaleriGündemSürü bağışıklığına en yakın ülke: Yüzde 87...

Sürü bağışıklığına en yakın ülke: Yüzde 87...

7 / 10 Sürü bağışıklığına en yakın ülke: Yüzde 87...
29 Temmuz 2021 - 14:38

Sağlık Bakanlığı verileri, Kovid-19 vakalarının geçen hafta yirmili yaşlarındaki yetişkinler arasında en hızlı düştüğünü, 22 Temmuz'da sona eren haftada bir önceki güne göre yüzde 15 düştüğünü gösterdi. Ancak, daha yaşlı yetişkinler arasında düşüş daha kademeli oldu, bu da vakaların yaş grubunda daha yeni düşmeye başladığını gösteriyor. Enfeksiyon oranları, 80'li yaşların sonlarında yetişkinlerde sadece yüzde bir oranında düştü.

Ancak, İngiliz hükümeti pandeminin sonunun göründüğü yönündeki önerileri görmezden geldi. Bir kaynak, "Burada kimse görevin tamamlandığını bildirmiyor" dedi.

Uzmanlar, vakalardaki gerilemenin 'çok iyi' bir işaret olduğunu söyledi çünkü bu üçüncü dalganın geri çekilmekte olduğuna dair artan kanıtlara katkıda bulunuyor. Ancak düşüşün kalıcı olduğundan emin olabilmeleri için daha fazla veriye ihtiyaç olduğu konusunda uyardı.

Diğer taraftan, araştırmacılar İngiltere'de hastaneye yatışlarının hafta sonuna kadar düşmeye başlayacağını söyledi. Buna göre rakam, İskoçya'da görülene benzer bir eğilimi yansıtıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster