Foto GaleriOtomobillerSıfır Otomobil fırsatları

Sıfır Otomobil fırsatları

1 / 5 Sıfır Otomobil fırsatları
13 Haziran 2014 - 17:09

Yaza Ford’suz girmeyin!

Ford’da Haziran ayı kampanyası, tüm binek araçlarda 0 faizli, 24 ay taksitli, 24 bin TL’lik kredi; tüm ticari araçlarda ise 30 bin TL’ye varan yüzde 0 faizli kredi imkanıyla dikkat çekiyor.

Fiesta teknolojisiyle konuşuyor, fiyatıyla konuşuluyor Elleriniz direksiyondayken telefonunuza gelen mesajları size okuyabilen SYNC Sesli Mesaj Okuma teknolojisine sahip sınıfının en çok satan aracı Fiesta, Haziran ayına özel yüzde 3’lük peşin alım indirimiyle cazip bir alternatif sunuyor. Fiesta Trend 1.25L benzinli modeli ise yüzde 5’lik peşin alım desteğiyle rakiplerine fark atmaya devam ederken, Fiesta Titanium müşterilerine ise 1.945 TL değerindeki X paketi hediye ediliyor.

Ford ticari araç sahibi olmak Haziran’da daha kolay

Haziran ayında Ford Yetkili Satıcıları’nda ticaretin makam araçları Transit Custom ve Tourneo Custom yüzde 0 faizli, 24 ay taksitli, 30.000 TL’lik kredi imkanıyla yeni sahiplerini bekliyor. Tüm dünya için sadece Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nda üretilen Transit Courier ve Tourneo Courier ile tüm Yeni Transit ve Ranger araçlar ise Haziran’da yüzde 0 faizli, 18 ay taksitli, 18.000 TL’lik kredi kullanma imkanıyla müşterilerle buluşuyor. Tüm bunlarla birlikte Transit Custom ve Tourneo Custom modellerinde yüzde 5 oranında peşin alım indirimi yapılırken, tüm yeni Transit modellerinde müşteriler 750 TL’lik takas kampanyasından da yararlanabiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster