Foto GaleriGündemRus oligarkların esrarengiz ölümü: Hepsinin ortak bir özelliği var!

Rus oligarkların esrarengiz ölümü: Hepsinin ortak bir özelliği var!

3 / 4 Rus oligarkların esrarengiz ölümü: Hepsinin ortak bir özelliği var!
10 Mayıs 2022 - 09:48

PEŞ PEŞE ÖLÜ BULUNAN RUS OLİGARKLAR

Bu yıl Ocak ayı sonlarında, Rusya henüz Ukrayna'ya saldırmadan önce, Gazprom'un önde gelen yöneticilerinden 60 yaşındaki Leonid Şulman'ın intihar ettiği açıklandı. 25 Şubat'ta da yine bir Rus zengini olan Alexander Tyulyakov, St. Petersburg'ta kendini asmış şekilde bulundu. Tyulyakov da Rus enerji devinin yöneticilerinen biriydi. Onun ölümünden üç gün sonra ise Ukrayna doğumlu, doğal gaz ve petrol kralı Mikhael Watford, İngiltere'nin Surrey kentindeki malikanesinin garajında asılı bulundu.

Şüpheli bir ölüm de 24 Mart'ta Rusya'nın büyük kentlerinden Nijni Novgorod'ta meydana geldi. Tıbbi malzeme devi MedStom'un milyarder yöneticisi Valisiy Melnikov, eşi ve küçük iki oğlu ile birlikte milyonlarca dolar değerindeki evinde ölü bulundu. Bu olay da Protosenya und Avayev'in hikayesiyle benzerlikler gösteriyordu.

Ve son olarak Andrey Krokovski vakası. 37 yaşındaki Krokovski, Soçi yakınlarındaki Krasnaja Polyana adlı bir kayak merkezinin müdürüydü. Burası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de misafirlerini kayağa davet etmeyi sevdiği yerlerden biri. Rus gazetesi Kommersant'ın 2 Mayıs tarihli haberine göre Krukovski, bir kayak yürüyüşü sırasında bir kayadan düşerek hayatını kaybetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster