Foto GaleriGündemSuudi Prenslerin hapishanesi 'Altın Kafes'te bir gün!

Suudi Prenslerin hapishanesi 'Altın Kafes'te bir gün!

1 / 10 Suudi Prenslerin hapishanesi 'Altın Kafes'te bir gün!
28 Kasım 2017 - 15:25

Riyad'ın "sultanlar gibi ağırlanma" vaadi veren Ritz-Carlton oteli, Suudi veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın yolsuzluk operasyonu sonrası tutuklanan ve gergin bir şekilde kaderlerinin tayinini bekleyen prens ve bakanları ağırlıyor. BBC ekibinden Lyse Doucet o otele girip bir gün geçirdi. Ve içerde olup bitenleri yazdı:
Suudi Arabistan'ın en zenginleri ve en güçlülerinden oluşan 200 kişi, gözaltı merkezine dönüştürülen bu saray gibi lüks otelde böyle bir muamele görmeyi beklemiyordu. 4 Kasım'da şafak vakti gerçekleştirilen baskınların üzerinden üç hafta geçti. 11'den fazla prens ve milyarder gözaltında tutulurken, görkemli otelin duvarları ardında neler yaşandığı merak konusu. Yetkililerden izin almadan otele girmek de çıkmak da imkansız. Geçen hafta gece yarısı gelen izinle, altın kaplamalı dev avizelerle süslenmiş otele giriyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster