Foto GaleriMagazinPrens William'ın korona virüsü atlattığı ortaya çıktı

Prens William'ın korona virüsü atlattığı ortaya çıktı

6 / 23 Prens William'ın korona virüsü atlattığı ortaya çıktı
02 Kasım 2020 - 10:35

 Jim Parsons

The Big Bang Theory dizisinin sevilen karakteri Sheldon Cooper’ı canlandıran Jim Parsons, eşi Tod Spivak ile mart ayında corona virüse yakalanarak iyileştiklerini itiraf etti. ABD’li ünlü komedyen Jimmy Fallon’ın programına katılan Parsons, hastalığın daha önce hakkında konuştuğu hiçbir şeye benzemediğini ve ilk olarak gerçekten grip olduğunu düşündüğünü açıkladı. Tat ve koku duyularını tamamen kaybetmesinin ardından bunun korona virüs olduğunu fark ettiğinden bahsetti. 

Comicbook'un haberine göre Parsons şu ifadeleri kullandı: Mart ortası gibi korona virüsü yakalandık. Ne olduğunu bilmiyorduk. Grip olduğumuzu sandık. Ve sonrasında daha az olası göründü ve nihayetinde koku ve tat duyumuzu kaybettik. Kesinlikle tanımlara meydan okuyor. Kendi açımdan tat ve koku duyusunun nasıl tamamen gidebileceğini fark etmedim. Ve tecritteyken yemekten başka yapacak bir şey yok.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster