Foto GaleriMagazinPrens William'ın korona virüsü atlattığı ortaya çıktı

Prens William'ın korona virüsü atlattığı ortaya çıktı

5 / 23 Prens William'ın korona virüsü atlattığı ortaya çıktı
02 Kasım 2020 - 10:35

i Maynard James Keenan

Tool'un solisti Maynard James Keenan AZCentral'a verdiği bir röportajda, yakın zamanda Covid-19'a yakalandığını açıkladı. 

Keenan, hastalığı atlatsa da aralarında akciğer hasarının da olduğu bazı yan etkilerden şikayetçi olduğunun bilgisini verdi. 

Keenan, pandeminin henüz resmi olarak ilan edilmediği şubat ayının sonuna doğru virüse yakalandığını söyledi. 'Ortalıkta ben hastayım diye diye' dolaşmak istemediğini söyleyen, Keenan hastalığın gerçek olduğunu ve yan etkileri olduğunu söyledi. Hastalığı ve yan etkilerini atlatabilmek için çok sayıda ilaç tedavisi aldığını söyleyen Keenan, hala öksürdüğünü ve akciğerlerinde ise hasar olduğunu belirtti. 

Sanatçı, şu anda kendisini nasıl hissetiği ile ilgili soruya 'Pek iyi hissetmiyorum. Hala öksürüyorum. Akciğerlerim hasarlı olduğu için hala öksürük nöbetleri yaşıyorum. Ellerimdeki ve bileklerimdeki iltihaplar daha yeni geçti. Anladığım kadarıyla virüs vücuda tuhaf ve rastgele bir şekilde saldırıyor. Benim şansıma da bu düştü' dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster