Foto GaleriGündemPentagon'un 'UFO' raporu sızdı!

Pentagon'un 'UFO' raporu sızdı!

8 / 8 Pentagon'un 'UFO' raporu sızdı!
24 Haziran 2021 - 11:19

Diğer taraftan, geçen ABD Donanması’nın iki eski pilotu Pasifik Okyanusu’nda hareketlerini yansıtıyormuş gibi görünen bir nesne gördüklerini öne sürdü.

Pilotlardan Alex Dietrich, "Çok hızlı ve düzensiz hareket ediyordu. Hangi yöne döneceğini nasıl manevra yaptığını veya tahrik sistemini tahmin edemedik. Görünür bir duman izi veya itiş gücü yoktu” dedi.

DİĞER ÜLKELER UFO’LAR HAKKINDA NELER YAPIYOR?

Eski senatör Reid, Pentagon'daki UFO programı için elde ettiği 22 milyon doları savundu ve diğer ülkelerin de konuyu incelediğini söyledi. Reid, "Çin'in bunu yaptığını biliyoruz. Rusya'nın da KGB ajanları aracılığıyla uzaylılar araştırdığından haberdarız. Bu yüzden biz de araştırsak iyi olur” dedi.

Reid, ayrıca ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan araştırmanın, "İki kişinin, dört kişinin, altı kişinin veya 20 kişinin değil, yüzlerce insanın, bazen hepsinin aynı anda bu şeyleri gördüğünü gösterdi" dedi. Öte yandan, geçen Aralık ayında, İsrail Uzay Departmanı’nın eski başkanı Haim Eshed, Yediot Aharonot gazetesine, Trump'ın galaksiler arası bir anlaşmanın varlığını açıklamanın eşiğinde olduğunu, ancak bir "kitlesel histeri"yi kışkırtma korkusuyla geri çekildiğini söylemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster