Foto GaleriGündemPentagon'un 'UFO' raporu sızdı!

Pentagon'un 'UFO' raporu sızdı!

7 / 8 Pentagon'un 'UFO' raporu sızdı!
24 Haziran 2021 - 11:19

OBAMA: NE OLDUĞUNU GERÇEKTEN BİLMİYORUZ

Eski Başkan Barack Obama ise, Mayıs ayında katıldığı bir programda TV sunucusu James Corden'a "Göreve geldiğimde sordum: Uzaylı örneklerini ve uzay gemisini sakladığımız bir yerde laboratuvar var mı? Ve bilirsiniz, biraz araştırma yaptılar ve cevap ‘hayır’ oldu.Doğru olan şu ve gerçekten ciddiyim, gökyüzündeki nesnelerin görüntüleri ve kayıtları var ve bunların tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Nasıl hareket ettiklerini, yörüngelerini açıklayamıyoruz ... Ve bu yüzden, bilirsiniz, bence insanlar hala araştırmayı ve bunun ne olduğunu anlamaya çalışmayı ciddiye alıyor” dedi.

TRUMP'IN İSTİHBARAT DİREKTÖRÜ: KAMUOYUNA AÇIKLANANDAN DAHA FAZLA OLAY VAR

Mart ayında, Trump'ın daha önce 18 ABD istihbarat teşkilatını denetleyen eski ulusal istihbarat direktörü John Ratcliffe, Fox News'e verdiği demeçte, "Açıkçası, kamuoyuna açıklanandan çok daha fazla olay var. Donanma veya Hava Kuvvetleri pilotları tarafından görülen veya uydu görüntüleri tarafından yakalanan, açıkçası açıklaması zor eylemlerde bulunan nesnelerden bahsediyoruz. Teknolojisine sahip olmadığımız veya sonik bir patlama olmadan ses bariyerini aşan hızlarda seyahat edebilen, tekrarlanması zor olan hareketlerden bahsediyoruz" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster