Foto GaleriGündemPendik'te dehşet yaşatan baklavacıların ifadesi ortaya çıktı

Pendik'te dehşet yaşatan baklavacıların ifadesi ortaya çıktı

5 / 14 Pendik'te dehşet yaşatan baklavacıların ifadesi ortaya çıktı
08 Temmuz 2019 - 16:49

“O anın stresiyle istem dışı yan aynasını kırdım”

Diğer araç sürücüsünün camı açarak kendilerine küfür ettiğini söyleyen Hasan Sel, “Eliyle ‘dur’ işareti yaptı. Biz yine acelemiz olduğu için durmadık. Ben elimle ‘ne var, hayırdır’ işareti yaptım. Hiçbir şekilde küfürlerine karşı küfürle ya da kötü bir sözle karşılık vermedim. Yolumuza devam ederken bizi durdurma çabaları devam etti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Umut08 Temmuz 2019 19:33

    İki tane insana benzeyen tek hücreli, arabada savunmasız bir kadın olmasına rağmen saldırıyor. Nerede kaldı bizim örfümüz, nerede kaldı savunmasızlara saldırmamayı anlatan, toplumsal ahlakımız. Onu da geçtim, yandan geçen araçlardakilerin boş veren bakışlarla olay yerinden baka baka geçmeleri.Yazık bunların aldığı nefese, içtiği suya, yediği ekmeğe. Yazık..

  • abd08 Temmuz 2019 17:37

    ifadeleri düpedüz yalan kokuyor. Görüntüler olmasa neredeyse mağdur suçlu. Adeletin peşini bırakmamasını gereken cezayı almasını ve trafik magandalarına verilecek cezalara emsal olmasını diliyorum.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster