Foto GaleriGündemParti skandalı: Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı!

Parti skandalı: Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı!

5 / 5 Parti skandalı: Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı!
24 Mayıs 2022 - 09:23

GAZETELER NE DEDİ?

Fotoğraflara ilişkin tartışmalar, Salı günkü gazetelerin hemen hemen hepsinin manşetinde yer aldı.

The Guardian gazetesi, Johnson'ın parlamentoya yalan söylediğine dair yeni bir iddiayla karşı karşıya olduğunu aktarırken, Met'in de Başbakan'a ceza vermemesi nedeniyle baskı altında olduğunu yazdı.

8 Aralık 2020'deki Avam Kamarası oturumunda İşçi Partisi Milletvekili Catherine West, Johnson'a 13 Kasım 2020'de başbakanlık konutunda bir parti yapılıp yapılmadığını sormuş ve Johnson buna "Hayır" yanıtını vermişti.

The Times gazetesi ise West ile Johnson arasında geçen diyaloğu, okurlarıyla yeni yayınlanan fotoğrafın üzerinde paylaştı.

The Daily Telegraph da Met'in Johnson için herhangi bir cezai yaptırım uygulamamasının tartışma yarattığını aktardı. Gazeteye konuşan isimsiz bir kaynak, partiye katılan başka insanların ceza alırken, Johnson'ın ceza almamasını çözemediğini söyledi ve Met için "fiyasko" dedi.

I News gazetesi ise "Parti fotoğrafları Başbakan'ı vuruyor" manşetini attı. Gazete, fotoğrafların Johnson'ın partisindekilerin de tepkisini çekebileceğini ifade etti.

Metro gazetesi, "Boris bu kadeh kaldırma için nasıl da ceza almadı?" sorusunu yöneltti.

Daily Mirror gazetesine konuşan bir haber kaynağı, Başbakan'ın polis tarafından olayla ilgili "hele ki kadeh kaldırırken" sorgulanmamasını, "inanılmaz" olarak değerlendirdi.

Daily Express gazetesi Met'in kararını ironik bir dille eleştirdi ve fotoğrafı işaret ederek, "Burada görülecek bir şey yok. Polis, Boris'in kuralları çiğnemediğini söylüyor" dedi.

The Sun gazetesi, birinci sayfasında fotoğrafı "Sadece kadeh kaldırmak için burada" sözleriyle paylaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster