Foto GaleriTeknolojiMilyarderlerin uzay yarışı: Tarihe geçecek...

Milyarderlerin uzay yarışı: Tarihe geçecek...

9 / 9 Milyarderlerin uzay yarışı: Tarihe geçecek...
19 Temmuz 2021 - 13:49

SpaceX, 30 Mayıs 2020'de ise uzaya gönderdiği "Crew Dragon" ile bu anlamda insanlı bir görev gerçekleştiren ilk özel şirket olarak kayıtlara geçti. SpaceX, Elon Musk'ın dünya çapındaki popülaritesini en çok artıran şirketlerden biri olurken, bunun en büyük sebepleri arasında ABD'li milyarderin dünyadan Mars'a yapılacak yolculuklar hakkında yaptığı açıklamalar geliyor.

Geçen yıl Twitter'dan gelen bir soru üzerine, Mars'a yolculuğun (dönüş bileti ücretsiz) 500 bin dolardan daha ucuz bir şekilde yapılabileceğini söyleyen Musk, büyük ilgi çekmişti.

Uzay konusunda çalışma yapan iş insanları servetleriyle de ön planda

AA muhabirinin Bloomberg Billionaries Index'ten derlediği verilere göre, uzay konusunda çalışma yapan iş insanları, sahip oldukları büyük servetle ön plana çıkıyor.

Amazon'un sahibi Jeff Bezos, 206 milyar dolar kişisel serveti ile dünyanın en zenginleri listesinde zirvede yer alıyor. Elon Musk 177 milyar dolar serveti ile listede ikinci sırada, Richard Branson ise 6,63 milyar dolar serveti ile 427. sırada bulunuyor.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster