Foto GaleriGündemMaymun çiçeğine yakalanan kadın konuştu: Son derece acı vericiydi!

Maymun çiçeğine yakalanan kadın konuştu: Son derece acı vericiydi!

3 / 6 Maymun çiçeğine yakalanan kadın konuştu: Son derece acı vericiydi!
12 Ağustos 2022 - 10:54

"SON DERECE ACI VERİCİYDİ"


Seaton, enfeksiyonu inanılmaz derecede acı verici olarak niteledi. Genç kadın, TikTok profilinde bir videoda ellerindeki ağrılı lezyonların telefonunu tutmayı ve hatta evdeki işleri yapmayı zorlaştırdığını söyledi.

People’a konuşan Seaton, temmuz ortasında yüzünde başlangıçta oluşan şişliklerin hızla beyaza döndüğünü ancak o zamanlar maymun çiçeği ve semptomlarına henüz aşina olmadığını söyledi.

Sözcü'deki habere göre; Bir çocuk annesi günler sonra test için yerel bir hastaneye gitti ve maymun çiçeğine yakalandığı doğrulandı.

Seaton, “Paraya çok dokunuyordum. Maske yasaları kaldırıldı, bu yüzden maske takmıyorduk. Eldiven takmıyordum. Dikkatli değildim ve yüzüme ve vücuduma dokundu” dedi.

Genç kadın, eve döndüğünde semptomların hızla arttığını, vücudunun çevresinde daha fazla lezyon ortaya çıktığını; ayrıca ateş, kızarıklık, baş, kas ve eklem ağrısı yaşadığını da anlattı: “Yüzümdeki lezyonlar ilk çıkanlardı ve bir buçuk hafta boyunca yüzümde kaldı. Yüzüm iyileşmeye başladığında, vücudumda şişlikler oluşmaya başladı. Elimde çok şey var, bu yüzden ellerimle bir şey yapmak benim için zordu… Telefonumu tutamıyordum. Kıyafetlerimi bile katlayamıyordum. Son derece acı vericiydi.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster