Foto GaleriEkonomiMaaşlar 7 bin TL'den başlıyor: Sektöre 1 milyon kişi aranıyor!

Maaşlar 7 bin TL'den başlıyor: Sektöre 1 milyon kişi aranıyor!

5 / 7 Maaşlar 7 bin TL'den başlıyor: Sektöre 1 milyon kişi aranıyor!
13 Ekim 2021 - 08:25

Bölüm şartı yok

E-ticaret firmalarında çalışmak için bölüm şartı bulunmuyor. Pazarlama, işletme ve internet sistemleri üzerinde deneyimi olan ve kendini geliştiren herkesin bu alanda ilerleyebileceğini dile getiren Nart, “Sektörde işletme mezunları da var, halkla ilişkiler mezunları da. Ama İngilizce temelli bölümlerden mezunlar bu alanda hızlı yükseliyor. İngilizce işletme, dış ticaret, pazarlama, uluslararası ticaret ve lojistik gibi bölümlerden mezun olanlar daha başarılı olabiliyor” ifadelerini kullandı.

E-ticarette kendini geliştirmek isteyenler için birçok eğitim programı düzenleniyor. MEB tarafından onaylanmış Türkiye’nin ilk ve tek e-ticaret ve e-ihracat okulu olan Worldef Business School da bunlardan biri. Eğitimler hakkında bilgi veren Ömer Nart, “Eğitimlerde e-ticaret sitesi kurulumundan tedarik zinciri yönetimine, dijital pazarlamadan e-ticaret hukukuna kadar birçok başlıkta bilgiler veriyoruz. Eğitim süreleri değişiyor. Ücretlerimiz de 450 TL’den başlıyor” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster