Foto GaleriYaşamLa Nina soğukları geliyor: Bu tarihe dikkat!

La Nina soğukları geliyor: Bu tarihe dikkat!

8 / 8 La Nina soğukları geliyor: Bu tarihe dikkat!
22 Eylül 2022 - 14:13

"SERT KIŞLARIN BİR NEDENİ DE LA NINA"

Son yıllarda geçirilen daha sert kışlarla ilgili olarak;

"La Nina kuvvetlendikçe dünya soğuma eğilimine giriyor ve kutuplardaki buzul miktarı artıyor. Kutuplarda biriken soğuk havanın bizim enlemlerimize indiği zaman kışı daha sert yaşıyoruz. Son iki senedir La Nina etkin, yani dünya soğuma eğilimde, dolayısıyla son iki senedir geçirdiğimiz sert kışların bir nedeni de La Nina" açıklamasında bulundu.

Bu yıl yaşanacak kış şartları ile ilgili olarak ise Bayhan, La Nina etkisinin bu sene de devam edecek gibi göründüğünü söyledi. Özellikle Ekim, Kasım, Aralık aylarında etkin olacağını, bu sebeple ekim, kasım, aralık aylarında soğuk ve kuvvetli yağışlar etkili yağışlar görülebileceğini belirtti. Ancak Ocak ayından sonra kış değerleri normale dönebileceğini de sözlerine ekledi.

La Nina'nın ocak ayı itibariyle etkisini kaybedeceği için kış çok uzamadığını, yani geçen sene mart ayında gördüğümüz karlı havaları bu sene beklenmediğini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster