Foto GaleriGündemKriz devam ediyor: Fransa'ya 'misilleme' uyarısı!

Kriz devam ediyor: Fransa'ya 'misilleme' uyarısı!

3 / 6 Kriz devam ediyor: Fransa'ya 'misilleme' uyarısı!
29 Ekim 2021 - 14:23

"Ne yapacağımızı bilmiyoruz, (Fransız yetkililer) bu önlemleri (İngiltere'ye karşı misilleme) en erken salı gününe kadar getirmeyeceklerini söyledi, ne yapacaklarını göreceğiz. Fakat bu önlemleri alırlarsa, biz de aynı oyunu oynarız ve orantılı şekilde yanıt verme kabiliyetimizi açıkça saklı tutarız."

"İNGİLİZ HÜKÜMETİ GÜÇ DİLİNDEN ANLIYOR"

Fransa'nın AB İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Clement Beaune, devam eden balıkçılık sorununa ilişkin dün yaptığı açıklamada, İngiliz hükümetinin sadece "güç dilinden" anladığını belirtmiş, İngiliz gemilerinin birkaçı dışında, ülkedeki tüm limanlara erişimin mümkün olmayacağını söylemişti.

İngiltere'den gelen veya oraya giden İngiliz tırların ve gemilerin sistematik olarak kontrol edileceğini ifade eden Beaune, gemilerin kontrollerinin dün gece başladığını bildirmişti.

Beaune, bu konuda hoşgörü göstermeyeceklerini aktararak, "Şimdi güç dilini konuşmalıyız çünkü korkarım ki, İngiliz hükümeti sadece bundan anlıyor" ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster