Foto GaleriGündemKripto dahisi gençlerin laneti: Esrarengiz ölümler!

Kripto dahisi gençlerin laneti: Esrarengiz ölümler!

4 / 9 Kripto dahisi gençlerin laneti: Esrarengiz ölümler!
29 Kasım 2022 - 14:25

TIANTIAN KULLANDER

30 yaşındaki Tiantian Kullander, yakın zamanda değeri 3 milyar dolar olan bir kripto para ticaret platformu olan Amber Group’un kurucu ortağıydı. Şirket, cuma günü yaptığı açıklamada, Kullander’in 23 Kasım’da beklenmedik bir şekilde uykusunda öldüğünü duyurdu.

Singapur merkezli şirket, Kullander’in nerede ve neden hayatını kaybettiğini de açıklamadı.

Amber Group şunları söyledi: “Tiantian (‘TT’), Amber’in kuruluşunda etkili oldu ve başarımızın temel taşlarından biri oldu. Şirketin büyümesinin her aşamasında kalbini ve ruhunu ortaya koydu. Zekası, cömertliği, alçakgönüllülüğü, çalışkanlığı ve yaratıcılığıyla örnek teşkil etti. TT, saygın bir düşünce lideriydi ve endüstri için bir öncü olarak geniş çapta kabul görüyordu.

Derin bilgisi, işbirliği yapma isteği ve başkalarına her zaman yardım etme arzusu sayısız yeni şirkete ve kişiye fayda sağladı. İçgörüleri ve yaratıcılığı birçok projeye, kişiye ve topluluğa ilham verdi.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster