Foto GaleriYaşamKraliçe'nin evleri: Değerleri ne kadar, kime miras kalacaklar?

Kraliçe'nin evleri: Değerleri ne kadar, kime miras kalacaklar?

5 / 21 Kraliçe'nin evleri: Değerleri ne kadar, kime miras kalacaklar?
13 Aralık 2021 - 14:18

Windsor Kalesi, Berkshire Vilayeti, İngiltere

Detaylar: RCT'ye göre, Fatih William, 1070 yılı civarında Londra'nın hemen batısında keresteden bir kale inşa etti. 12’nci yüzyıl sonlarında Kral 2'nci Henry bu kaleyi yıktırıp yerine taştan bir kale diktirdi. Şu an 1000 odası olan kale 45 bin metrekare alana sahip. Arazinin toplam yüzölçümü ise 53 bin metrekare civarında. Kalenin bahçesi 1820'lerde Kral 4'üncü George tarafından tasarlandı, 1971'de Prens Philip tarafından restore edildi.

Kraliçe devlet yemeklerini ve resepsiyonlarını Windsor Kalesi içindeki St. George Salonu'nda düzenliyor. 1992'de çıkan bir yangında harap olan kale yeniden inşa edildi. Kraliçe Elizabeth adına düzenlenen törenler de yine bu kalede bulunan Garter Taht Odası'nda gerçekleşiyor. Kraliçe Elizabeth'in ve diğer Kraliyet üyelerinin vatandaşlara resmi nişan verme törenleri de Waterloo Odası'nda yapılıyor. Yeşil Oturma Odası ise Prens Harry ile Meghan Markle'ın oğulları Archie'nin vaftiz fotoğraflarının çekildiği yer.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster