Foto GaleriYaşamKim Jong-Un, kot pantolon ve yabancı filmlere karşı neden savaş açtı?

Kim Jong-Un, kot pantolon ve yabancı filmlere karşı neden savaş açtı?

12 / 12 Kim Jong-Un, kot pantolon ve yabancı filmlere karşı neden savaş açtı?
07 Haziran 2021 - 11:51

KUZEY KORELİLER NEDEN HALA YABANCI FİLM VE DİZİLERİ İZLİYOR?

Geum-hyok, "Bu dizileri izlemek için çok fazla risk almak zorunda kaldık. Ama merakımızı kimse yenemez. Dış dünyada neler olup bittiğini bilmek istedik" dedi. Guem-hyoki sonunda ülkesi hakkındaki gerçeği öğrenmenin hayatını değiştirdiğini belirterek, Pekin'de eğitim görmesine izin verilen birkaç ayrıcalıklı Kuzey Koreliden biri olduğunu söyledi:

"İlk başta Kuzey Kore'nin açıklamaların] inanamadım. Batılıların yalan söylediğini düşündüm. Wikipedia yalan söylüyor, buna nasıl inanayım? Ama kalbim ve beynim ikiye bölündü. Bu yüzden Kuzey Kore hakkında birçok belgesel izledim, birçok gazete okudum. Sonra muhtemelen doğru olduklarını anladım çünkü söyledikleri mantıklıydı. Beynimde bir geçiş olduğunu fark ettikten sonra çok geçti, geri dönemezdim” dedi.

Guem-hyok sonunda Seul'e kaçtı.

Mi-so ise bir moda danışmanı olarak hayallerini yaşadığını söyledi. Yeni memleketinde yaptığı ilk şey, Stairway to Heaven'da gördüğü tüm yerleri ziyaret etmek oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster