Foto GaleriGündemAfrin'den kaçan teröristler orada sıkıştı

Afrin'den kaçan teröristler orada sıkıştı

6 / 11 Afrin'den kaçan teröristler orada sıkıştı
21 Nisan 2018 - 13:44

YA YAKALANDILAR YA DA ÖLDÜRÜLDÜLER

Adana-Gaziantep-Hatay üçgenine hâkim, komşu ülkelere ulaşımı kolay, sarp ve sık ormanlık olan Amanoslar'ın iklim şartlarının kış aylarında da barınmaya uygun olması teröristlerle mücadelede olumsuzluk olarak gözlenirken, burada gizlenen teröristlerin bir dönem elebaşılığını yapan 'Fırat Siverek' kod adlı Kenan Yıldızbakan ve 6 terörist, Antalya'dan Hatay'a dönerken, Mersin Tarsus ilçesinde 12 Kasım 2011'de yapılan operasyonda sağ olarak ele geçirildi.

Hatay'ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde 2010 yılında 6 asker ile 4 polisin şehit edilmesi eylemlerine karışan teröristler yargılama sonucunda 26 kez ömür boyu ve toplam 1500 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu olaydan sonra başlatılan operasyonda ise Hassa'da 7 terörist öldürüldü. Nisan 2016'da Belen ilçesinde ise yapılan operasyonda PKK'nın 'sözde' Amanos sorumlusu 'Mazlum Palu' kod adlı İdris Doğruer ele geçirildi.

Bundan iki hafta sonra da 'sözde' Amanoslar bölgesi Osmaniye-Erzin grubu sorumlusu 'Zagros Siyabend' kod adlı İ.Ç. Osmaniye'de yakalandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster