Foto GaleriYaşamJapon Prenses ülkeyi ikiye böldü: Bizi rahat bırakın!

Japon Prenses ülkeyi ikiye böldü: Bizi rahat bırakın!

8 / 10 Japon Prenses ülkeyi ikiye böldü: Bizi rahat bırakın!
27 Ekim 2021 - 17:12

Ayrıca hem Sayako hem de Ayako, müstakbel eşleriyle ailelerinin aracılığıyla veya gözetiminde tanıştılar. Mako'nun ailesinin ise Kei Komuro'nun dul annesiyle böyle bir ön tanışıklığı yok. Anne-babası, Mako'nun evliliğine yeşil ışık yakmış görünmekle beraber bu evliliği önce Japon halkının onaylaması gerektiğini söyleyerek Mako'yu daha da zor bir duruma soktular.

Bunun yanı sıra Mako'nun çok popüler bir hanedan üyesi olması ve şu zamana dek "hata sicilinin" tertemiz olmasına rağmen Kei Komuro ile evlenmekle büyük bir hata yaptığını düşünenler de çoğunlukta.

Geçmişi M.Ö. 660 yılına dayanan Japon hanedanı, dünyanın kesintisiz süregelen en uzun hanedanı olarak biliniyor.

Amerikan New York Times gazetesine konuşan Miami Üniversitesi'nden Mihoko Suzuki, "İmparatorluk ailesinin zamansız olduğu ve modern toplumun bir parçası sayılamayacağı gibi bir düşünce var" diyor:

"Tutucu geleneksel kesim cinsiyet rolleri söz konusu olunca kendi eski, tanıdık ve durağan önyargılarını imparatorluk ailesine empoze etmeye çalışıyor."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster