Foto GaleriYaşamJapon Prenses ülkeyi ikiye böldü: Bizi rahat bırakın!

Japon Prenses ülkeyi ikiye böldü: Bizi rahat bırakın!

2 / 10 Japon Prenses ülkeyi ikiye böldü: Bizi rahat bırakın!
27 Ekim 2021 - 17:12

Sonu kraliyet statüsünü kaybetmeye varsa da eleştirilere aldırmayıp sevdiği erkekle evlenen Japonya Prensesi Mako'nun bu hareketi, Krizantem Tahtı'nın Mako kadar cesur olma şansını bulamayan, ne yapsalar kendilerini beğendiremeyen hanedan içi ve dışı kadın üyelerinin üzerindeki baskıyı tekrar gündeme getirdi.

Önce halktan gelen nişanlısı Kei Komuro ile birlikte imparator ve imparatoriçenin karşısına çıkıp saygılarını sundular. Sonra sıradan her çift gibi bulundukları bölgenin evlendirme dairesine başvurup sade bir törenle evlendiler.

Aynı gün öğlen yeni adıyla Mako Komuro, basının karşısına çıkıp yaptığı izdivacın bir hata olduğu şeklindeki acımasız eleştirileri kabul etmediğini ve yeni eşi Kei'nin kendisi için "Bu dünyada yeri doldurulamayacak kadar değerli biri" olduğunu söyledi, kimseye hesap vermek zorunda olmadığını ima etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster