Foto GaleriGündemİşte verilerle dünya genelinde Omikron kabusu!

İşte verilerle dünya genelinde Omikron kabusu!

8 / 12 İşte verilerle dünya genelinde Omikron kabusu!
18 Ocak 2022 - 16:30

İngiltere, yüzde 76'lık oranıyla aşılamanın en yüksek olduğu ülkelerden biri. Ülkede 3. hatırlatma dozları da hızlı bir şekilde uygulanıyor; nüfusun yüzde 54'ü hatırlatma dozu oldu. Aşılama oranının yüksek olması ve hatırlatma dozlarının hızlıca uygulanması, yüksek vaka sayılarına rağmen vefat oranlarının artmasının ve ülkede yeni önlemler alınmasının önüne geçiyor.

AŞILAR ABD'DE YAKLAŞIK 250 BİN İNSANIN HAYATINI KURTARDI

ABD, Omikron tsunamisinden en fazla etkilenen ülkelerden biri. 10 Ocak'ta ülkede 1 milyon 350 bin yeni Koronavirüs vakası tespit edildi. Bu rakam, Omikron varyantının tüm dünyada hızla yayıldığı son dönemde şimdiye kadar kaydedilen en yüksek günlük vaka sayısı oldu.

Toplumun yüzde 74'ünün aşılı olduğu ABD'de, çocukların da Omikron varyantından daha fazla etkilendiğinin ortaya çıkması üzerine 5-11 yaş grubuna Kovid-19 aşısı tanımlanmıştı. Ülkede hatırlatma dozları da hızla uygulanıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster