Foto GaleriEkonomiİstanbul'a yeni metro hattı: Süre 30 dakikaya iniyor!

İstanbul'a yeni metro hattı: Süre 30 dakikaya iniyor!

4 / 9 İstanbul'a yeni metro hattı: Süre 30 dakikaya iniyor!
28 Kasım 2022 - 14:35

"İSTANBUL'UN RAYLI SİSTEM AĞI 363 KİLOMETREYE YÜKSELECEK"

Adil Karaismailoğlu, dünyanın en önemli metropollerinden İstanbul'u dev eserlerle buluşturduklarını ifade ederek, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu ile birlikte 270 kilometreyi bulan raylı sistem ağıyla İstanbul'u bambaşka bir noktaya taşıdıklarını söyledi.

Hizmete açtıklarını bu dev eserlerle yetinmeyeceklerini, İstanbul'u geleceğe taşıyacak proje ve yatırımlarda hız kesmeyeceklerini vurgulayan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"Bizde 'durmak yok, yola devam' ilkesi vardır. Çünkü birileri gibi algı siyaseti değil, hizmet ve eser siyaseti yapıyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak İstanbul'da dünyanın en özgün ve modern kent içi raylı sistem projelerini bir bir hayata geçirdik. İstanbul, Türkiye'nin her bir şehrinden evladını bağrında yaşatıyor. Onlara iş oluyor, aş oluyor. Tabii nüfusu ve araç sayısı da artıyor, trafik problemi de artıyor. Trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmanın en etkili yolu hiç şüphesiz toplu taşıma ve raylı sistemleri yaygınlaştırmaktır. Bizler de İstanbul'u baştan başa modern raylı sistem ağlarıyla donatıyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster