Foto GaleriGündemİngiltere'deki Cambridge Camisi açıldı

İngiltere'deki Cambridge Camisi açıldı

6 / 43 İngiltere'deki Cambridge Camisi açıldı
06 Aralık 2019 - 13:07

Murad önderliğinde başlayan projede, 2009'da arazi satın alındı. Türkiye Diyanet Vakfının önayak olduğu ve toplamda 10 binden fazla kişi veya kurumun bağış yaptığı projeye asıl desteği veren Türk kurumları oldu. Katar Ulusal Fonu da bağışçılar arasında yer aldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KARTAL06 Aralık 2019 21:22

    chp veya diğer muhalefet partiler iktidar da olsa yurt dışına yapılan camilerden bir tanesi dahi yapılmaz idi.

  • ...06 Aralık 2019 13:45

    osmanlının son temsilcileri..ileride halite olur diye ulkesına dahil eden.... osmanlı padişah soyundan gelen kişileri ülkesinde sığınma hakkı verip tutan ve onları kollayan ıngıltere... bu sistemi bozanda ataturk ve cumhuriyet sistemidir. muslumanları din adı altında yine menfaatları için kullanma sevdasıdır ingilizler çakaldır çok çakal.sen halife yada osmanlı soyundan padişah yonetıyor dersın ama perde arkasında ingiltere ipleri ellerine almıştır.. arap dunyasını boyle kontrol etmiştir ingiliz ve fransızlar. bu durumu bozan yonetım hakın kendı kendını yonetmesi ve isteidğini seçmesi modelidir..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster