Foto GaleriGündemİngiliz Ordusu Prens Andrew'i istemiyor

İngiliz Ordusu Prens Andrew'i istemiyor

8 / 8 İngiliz Ordusu Prens Andrew'i istemiyor
23 Ağustos 2021 - 09:13

"KIZIMLA PİZZA PARTİSİNDEYDİM" DEMİŞTİ

Temmuz 2019'da Epstein onlarca kadını cinsel istismardan gözaltına alındığında kendisine uzanan iddialarla ilgili BBC'ye mülakat veren Prens Andrew (61), Giuffre ile tanıştığını hatırlamadığını savunurken cinsel saldırı suçlamalarını kesin dille reddetmişti.

Prens Andrew, iddiaları soran sunucu Emily Maitlis'e, bahsedilen tarihte kızı Prenses Beatrice'i bir pizza partisine götürdüğünü, eşi şehir dışında olduğundan kızını yalnız bırakamadığını, bu nedenle de iddiaların da gerçek olamayacağını söylemişti. Ancak yanıtlarıyla kimseyi tatmin edememiş, röportaj büyük bir skandal olarak nitelendirilmişti. Ardından Andrew, kraliyet görevlerini bırakmak zorunda kalmış, saraydaki ofisini boşaltmıştı.

İŞBİRLİĞİ YAPMADI

Epstein'ın 66 yaşında hapiste yargılanmayı beklerken Ağustos 2019'da şüpheli şekilde hücresinde ölü bulunmasının ardından savcılar, Prens Andrew'un davayla ilgili işbirliği yapmadığını açıklamıştı.

Oysa Prens Andrew, iddialar ilk ortaya atıldığında konuyla alakası olmasa da Epstein ile eski ilişkisi nedeniyle her türlü iş birliğine hazır olduğunu duyurmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster