Foto GaleriTeknolojiİlk kez olacak: NASA duyurdu... Dünya kilitlendi!

İlk kez olacak: NASA duyurdu... Dünya kilitlendi!

8 / 8 İlk kez olacak: NASA duyurdu... Dünya kilitlendi!
13 Eylül 2021 - 11:14

Tarih: Ekim 2024

Görev: Europa Clipper

NASA'nın Europa Clipper'ı, Jüpiter'in uydusu Europa'nın ayrıntılı keşfini yapacak ve buzlu uydunun yaşam için uygun koşullara sahip olup olmadığını araştıracak. Europa, koruyucu bir buz tabakasının altında geniş bir okyanus gizliyor. Europa Clipper görevi, bunu araştırmak için güçlü bir yörünge aracı gönderecek. Görev sistemi yöneticisi L. Alberto (Al) Cangahuala, planlanan göreve büyük adımlar atıldığını ve pek çok zorlukla karşılaştıklarını itiraf ediyor.

Tarih: Haziran 2027

Görev: Dragonfly

Dragonfly, Satürn'ün en büyük ayı olan Titan'ın yüzeyine robotik bir rotorcraft gönderecek olan bir uzay aracı ve NASA görevi. Titan, birçok yönde, Güneş Sistemimizde gezintiye çıkabileceğiniz en keyifli yerlerden biri olarak anılıyor. Her şeyden önce, eksi 94 derecedeki sıcaklığı, benzin benzeri hidrokarbon gölleriyle, benekli sert buzdan bir yüzey olsa bile, katı bir yüzeye sahip. Elizabeth Turtle, Inverse'e yaptığı açıklamada "Ama boşlukta değilsin” diyor ve ekliyor: "Bizimkinden biraz daha yoğun bir atmosferdesiniz ve radyasyon ortamında değilsiniz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster