Foto GaleriGündemHangi balığı yemek daha sağlıklı?

Hangi balığı yemek daha sağlıklı?

1 / 8 Hangi balığı yemek daha sağlıklı?
03 Ağustos 2021 - 13:18

Son yıllarda denizlerde artış gösteren çöp ve plastikler, iklim değişikliği sonucu ısınan deniz suları ve atık kökenli kirlenmelerin etkileri ile denizlerimiz ve denizlerimizde yaşayan canlılar oldukça olumsuz etkilendi. Bu durumlar insanlara balık yemeli miyiz, yemesek daha mı iyi olur, hangi balığı yemeliyiz gibi sorular sordurmaktadır. Son olarak da Marmara Denizinde kendini oldukça yoğun gösteren müsilaj sebebi ile balık tercihlerimizi değiştirmemiz gerekiyor. Bu süreçte hangi balıkları tüketebiliriz? Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger konu hakkında bilgiler verdi.

Balık en değerli besinlerden

Balık eti göz sağlığımız için önemli olan A vitaminini, hastalıklara karşı koruyucu olan D vitaminini, kemik gelişimine katkı sağlayan K vitaminini ve sinir sistemi ile beyin fonksiyonlarının korunmasına katkı sağlayan B grubu vitaminlerini bol miktarda içermektedir.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster