Foto GaleriGündemGünlük vaka sayısının 500'ü aştığı Trabzon'da kurallara uyun, aşı yaptırın çağrısı

Günlük vaka sayısının 500'ü aştığı Trabzon'da kurallara uyun, aşı yaptırın çağrısı

6 / 10 Günlük vaka sayısının 500'ü aştığı Trabzon'da kurallara uyun, aşı yaptırın çağrısı
26 Ağustos 2021 - 17:12

Kentte 630-640 bin dolayında aşılanacak hedef kitle bulunduğu ancak aşı uygulananların sayısının 400 binlerde olduğunun altını çizen Usta, şu değerlendirmede bulundu:

"Yani yaklaşık 200 bin kişi aşılanmamış görünüyor. Bir de aşısını geciktirmiş olanları, aşı zamanı geldiği halde yapılmayanları, birinci dozu olup sonra olmayanları eklediğimiz zaman bu 300 binin üzerine çıkan bir rakam oluyor. Bu kadar kişi zaten aşılı olanların korunmasının da önüne geçiyor. Dolayısıyla aşı ile alakalı çok ciddi daha mesafe almamız gerekiyor. O nedenle bizim dağ, tepe her yerde aşı çadırlarımız var. Tüm hastanelerimizde, aile hekimlikleri birimlerimizde aşıya rağbeti oluşturmak ve aşıyı yapmak için ekiplerimizi hazır tutuyoruz. Meydan'daki aşı çadırımız da ciddi talep görüyor. Bir şekilde aşı ile alakalı insanların hem sorularını yanıtlıyoruz hem de aşı faaliyetini yerine getiriyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster