Foto GaleriGündemGünlük vaka sayısının 500'ü aştığı Trabzon'da kurallara uyun, aşı yaptırın çağrısı

Günlük vaka sayısının 500'ü aştığı Trabzon'da kurallara uyun, aşı yaptırın çağrısı

10 / 10 Günlük vaka sayısının 500'ü aştığı Trabzon'da kurallara uyun, aşı yaptırın çağrısı
26 Ağustos 2021 - 17:12

Usta, hastanelerdeki vaka sayıları dikkate alındığında insanların hem aşı hem maske hem de mesafe kurullarına sarılmaları gerektiğini belirtti.

Taraftarların maçları stadyumda izleyebilmeleri için aşı zorunluluğu olduğunu da anımsatan Usta, şunları kaydetti:

"Trabzonspor ilimize katkı sağlıyor bu anlamda. Trabzonspor maçlarına gitme dürtüsü aşıya destek, katkı anlamında bizi umutlandırıyor ama yeterince mi, değil. Taraftar dernekleri ile konuşuyoruz, onlar özellikle 16-17 yaşındaki gençlerin taraftar grupları içerisinde çokça bulunduğunu söylüyorlar. O grubun velilerinin onaylanması neticesinde e-nabız üzerinden aşılarını çabucak yapabileceklerini ve maça gitmeyle ilgili önlerinde engel olmayacağını söylemek gerekiyor. 18 yaş üzeri de zaten aşısını olduğu takdirde maçlara gidebilecektir. Kurallar konmuş, bu kurallar hepimizi bağlıyor yani nasıl ki COVID'de maske, mesafe ve aşı kuralsa, maçlarda da Federasyon demiş ki 'Aşısız maça girilmeyecek.' Bizim de Trabzonspor sevdamız ben dahil herkeste uç noktada, dolayısıyla aşımızı yapılarak Trabzonspor'un tribünlerinde yerimizi alarak, Trabzonspor'a desteğimizi esirgememek durumundayız. Bu anlamda da duyarlılığı artarak devam etmek üzere bekliyoruz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster