Foto GaleriGündemİşte Genelkurmay arşivinden o özel Atatürk fotoğrafları

İşte Genelkurmay arşivinden o özel Atatürk fotoğrafları

10 / 50 İşte Genelkurmay arşivinden o özel Atatürk fotoğrafları
19 Mayıs 2019 - 08:23

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan19 Mayıs 2019 21:52

    Atatürk, evrensel ve uzak görüşlü bir devlet adamıdır, ilkeleri sonsuza kadar yaşayacaktır. Değeri de zaman geçtikçe anlaşılacaktır. Bu durum İslam'ın hak din olduğu gerçeğine de ters değildir, keza İslam'da akıl ve bilimi işaret etmektedir.  “Ben, manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. benim manevi mirasım bilim ve akıldır. zaman süratle ilerliyor, milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur. benim Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. benden sonra beni benimsemek isteyenler, bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevi mirasçılarım olurlar.”

  • müşkülpesent19 Mayıs 2019 17:00

    bir adamla bu kadar ugraşılmaz neticede o da bir insan önemli olan bu adamın türkiye için ne düşündügü neleri yaptıgı nerede gördügüdür onun yüksek fikirlerini alıp devam ettirmeli günümüze uyarlamalıyız.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster