Foto GaleriGündemFahrettin Koca açıkladı! Aşı olmak zorunlu hale getirilecek mi?

Fahrettin Koca açıkladı! Aşı olmak zorunlu hale getirilecek mi?

9 / 15 Fahrettin Koca açıkladı! Aşı olmak zorunlu hale getirilecek mi?
04 Aralık 2020 - 09:29

mRNA aşılarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

FAHRETTİN KOCA: Çin’le yaptığımız anlaşma 50 milyon... Bunun üzerini diğer yöntemle üretilen aşılarla tamamlamak durumundayız. Ama şu gerçeği de unutmayalım: Diğer aşıların uzun vadede ne tür etkiler geliştirebileceğini bilmiyoruz.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET LEVENT TÜRE04 Aralık 2020 14:08

    DOMUZ GRİBİ SALGININ DA   SAĞLIK BAKANI  HERKESİN  AŞI OLMASINI , SÖYLEMİŞTİ? DOKTORLAR DA,MUHAKKAK  AŞI OLUNMASINI SÖYLÜYORLARDI.AMA; SN.ERDOĞAN  '-DOMUZ GRİBİ' AŞISI OLUNMASINA GEREK YOK '' DEDİ VE   BİRDEN  AŞI FURYASI  VE DOMUZ GRİBİ KORKUSU  BİTTİ . İNSANLAR  BU GRİBİN NORMAL BİR GRİP OLDUĞUNU ANLADILAR.   O ÇOK BİLEN DOKTORLARDAN , BİR DAHA SES ÇIKMADI..   ŞİMDİ DE AYNI  SENARYO BENZERİ OLMUYOR MU ?? AMA BU SEFER DAHA PROFESYONELCE. KAPSAMLI VE KOMPLİKE..  AYRICA KOVİD19 DAN  1,5 MİO KİŞİ VEFAT ETTİĞİ BELİRTİLİYOR VE PANDEMİ İLAN EDİLİYOR. PEKİ ,DÜNYADA HER SENE GRİP VE GRİPLE BAĞLANTILI HASTALIKTAN  7 MİLYON,ZAATÜREDEN  4 MİLYON KİŞİ VEFAT EDİYOR? TOPLAM 11,000,000 KİŞİ ..O ZAMAN  NEDEN HER SENE PANDEMİ İLAN EDİLMİYORDU ?!!  KOVİD KONUSU ETRAFLICA İNCELENDİĞİNDE , ''-BÜYÜK BİR KAOS PLANI'' OLDUĞU  KOLAYCA ANLAŞILIYOR.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster